
Соковита куряча грудинка з овочами та сиром фета: рецепт Руслана Сенічкіна
Автор:
Тетяна Шпікула
Соковита та ніжна курочка, яка дуже швидко готується, стане улюбленою стравою у вашій родині.
Інгірієнти:
- філе 2 шт,
- сир фета 150г,
- цибуля 2 шт,
- сметана 3 ст. л,
- оливкова олія 2 ст. л,
- болгарський перець 3 шт,
- спеції за смаком.
Спосіб приготування:
1. Курячу грудинку посолити, попеперчити та додати інші спеції за смаком.
2. Зробити у грудинці надрізи "кишеньки".
3. Замаринувати м'ясо в йогурті або в сметані та залишити на 15 хв.
4. Тим часом готуємо начинку: розігріваємо пательню, додаємо олію і обсмажуємо цибулю, коли вона стане ледь прозорою, додаємо болгарський перець. Смажимо на невеликому вогні 5-7 хв. Не солимо. Додаємо сир фета нарізаний кубиками, обсмажуємо ще 2 хв.
6. Начиняємо м'ясо смаженими овочами з фетою та скріплюємо спажкою.
7. Обсмажуємо грудинку з обох сторін до готовності.
Спосіб приготування можна подивитися також у сюжеті Руслана Сенічкіна