Новини Лановець та району

Соковита куряча грудинка з овочами та сиром фета: рецепт Руслана Сенічкіна

Соковита куряча грудинка з овочами та сиром фета: рецепт Руслана Сенічкіна

Соковита куряча грудинка з овочами та сиром фета: рецепт Руслана Сенічкіна

Автор:

Тетяна Шпікула

Соковита та ніжна курочка, яка дуже швидко готується, стане улюбленою стравою у вашій родині.

Інгірієнти:

  • філе 2 шт,
  • сир фета 150г,
  • цибуля 2 шт,
  • сметана 3 ст. л,
  • оливкова олія 2 ст. л,
  • болгарський перець 3 шт,
  • спеції за смаком.

Спосіб приготування:

1. Курячу грудинку посолити, попеперчити та додати інші спеції за смаком.

2. Зробити у грудинці надрізи "кишеньки".

3. Замаринувати м'ясо в йогурті або в сметані та залишити на 15 хв.

4. Тим часом готуємо начинку: розігріваємо пательню, додаємо олію і обсмажуємо цибулю, коли вона стане ледь прозорою, додаємо болгарський перець. Смажимо на невеликому вогні 5-7 хв. Не солимо. Додаємо сир фета нарізаний кубиками, обсмажуємо ще 2 хв.

6. Начиняємо м'ясо смаженими овочами з фетою та скріплюємо спажкою.

7. Обсмажуємо грудинку з обох сторін до готовності.

Спосіб приготування можна подивитися також у сюжеті Руслана Сенічкіна

Останні новини

Це цікаво

Оголошення

Нерухомість

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *