Новини Лановець та району

Байкерський заїзд відбувся в райцентрі Тернопільщини до історичної дати (Відео)

Мотопробіг відбувся у Ланівцях до 100-річчя Української революції. Розпочали маршрут байкери із могили бійців УНР у районному центрі, потім поїхали до місць поховання у селах Волиця та Люленці, інформує "Тернопіль1".
Згодом чимало жителів міста та просто небайдужих прийшли віддати шану загиблим та покласти квіти до могили воїнів армії Української Народної Республіки.

Такі заходи на Лановеччині проходять вже кілька років поспіль. Організатори зазначають, таким чином хочуть привернути увагу молоді до історії України та рідного краю.

На Тернопільщині відбувся патріотичний байкерський заїзд

На Тернопільщині відбувся патріотичний байкерський заїздМотопробіг відбувся у Ланівцях до 100-річчя Української революції. Розпочали маршрут байкери із могили бійців УНР у районному центрі, потім поїхали до місць поховання у селах Волиця та Люленці. Згодом чимало жителів міста та просто небайдужих прийшли віддати шану загиблим та покласти квіти до могили воїнів армії Української Народної Республіки. Нагадаємо, такі заходи на Лановеччині проходять вже кілька років поспіль. Організатори зазначають, таким чином хочуть привернути увагу молоді до історії України та рідного краю.

Gepostet von Т1 Новини am Donnerstag, 20. Juni 2019

The post Байкерський заїзд відбувся в райцентрі Тернопільщини до історичної дати (Відео) appeared first on Газета Місто.

Останні новини

Це цікаво

Оголошення

Нерухомість

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *