Новини Лановець та району

Майже 38 тисяч штрафу заплатить керівник тернопільського магазину

Майже 38 тисяч штрафу заплатить керівник тернопільського магазину

Майже 38 тисяч штрафу заплатить керівник тернопільського магазину

Автор:

Тетяна Шпікула

Керівник одного із місцевих магазинів заплатить штраф за порушення показників якості харчових продуктів.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області провели позаплановий захід державного нагляду (контролю) одного з магазинів Тернополя, на предмет відповідності дотримання законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів виконання умов припису щодо усунення порушень, виявлених під час проведення планового заходу державного нагляду (контролю).

 В ході перевірки встановлено, що в цеху сортування, розфасовки, розробки м’яса і м’ясопродуктів, відповідно вимог частини першої, ст. 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності  та якості харчових продуктів», керівництвом даного підприємства не виконано умов припису.

 За результати  проведеного позапланового заходу державного нагляду (контролю) повторно винесено припис щодо усунення порушень та у відповідності до вимог пункту 1 частини 19 статті 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» складено протокол. Перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області – головний державний інспектор  виніс постанову про накладання штрафу на керівника магазину у розмірі  - 37 784 грн.

Читайте також: З яких птахофабрик Тернопільщини безпечно купувати курятину: результати перевірки

Не купуйте курятину та яйця з рук: Держпродспоживслужба

Курсанти отруїлися через антисанітарію у їдальні коледжу, де навчаються
 

Останні новини

Це цікаво

Оголошення

Нерухомість

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *