Новини Лановець та району

На Тернопільщині спіймали водія “під кайфом”

Водія у стані наркотичного сп’яніння зупинили працівники Зборівського відділення поліції.

У чоловіка вилучили ще й 11 поліетиленових пакетів з подрібненою зеленою речовиною, схожою на канабіс.

За словами начальника місцевого відділення поліції Артема Колодія, його працівники спільно з групою реагування патрульної поліції Бережан та Тернопільського ГУНП, проводили у регіоні спільні профілактичні заходи щодо зниження травматизму в результаті ДТП, смертності та аварійності на дорогах. Окрім цього тривали відпрацювання з метою виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї та вибухівки.

Під час патрулювання, правоохоронці зупинили автомобіль марки ГАЗ 2410, який їхав з порушенням правил дорожнього руху. Водій – мешканець Львівської області, 1995 року народження. Під час спілкування поводився мляво, реакція була запізнілою, зіниці розширені.

Чоловік відмовився проходити освідчення на стан алкогольного сп’яніння на місці і не поїхав у медзаклад, аби здати кров для перевірки на вміст наркотичних речовин. На водія склали адмінпротокол згідно статті 130 КУпАП.

Під час поверхневої перевірки в салоні автомобіля, на підлозі пасажирського переднього сидіння, правоохоронці виявили пакет з фасованою речовиною, схожою на канабіс.

На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу. У ході перевірки з’ясувалося, що в пакеті 11 пакунків з зеленою подрібненою речовиною. Знахідку вилучили і направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Щодо кермувальника відкрито кримінальне провадження згідно статті 309 частина 1 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває слідство.

Останні новини

Це цікаво

Оголошення

Нерухомість

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *