Компанія DELTA FOOD почала працювати в Запоріжжі в 2009 році. Підприємство випускало майонези, майонезні соуси, гірчицю, соняшникову олію, кукурудзяні палички.
Продукція власної ТМ «Гуляй-поле» продавалась в мережевих магазинах України, а також експортувалася у Францію, Китай, Чехію, Грузію, Вірменію, Литву та інші країни, пише agronews.ua.
Виробничі потужності компанії знаходились у місті Гуляйполе, яке свого часу входило до території Вольностей Війська Запорозького Низового. Нині знаходиться на лінії фронту і зазнає майже щоденних обстрілів ворогів.
З початку повномасштабної війни керівництво компанії поставило перед собою завдання зберегти потужності та колектив. На початку 2022 року було прийнято рішення про релокацію у більш безпечний регіон – на Тернопільщину.
Компанія перевезла сюди виробничі потужності, допомогла працевлаштуватись частині колективу, і згодом ввела в експлуатацію першу лінію розливу та фасування олії.
Потужність виробництва 6000 пляшок/год ємністю 1л. На даний час в цеху працює 89 осіб. Коли ж завод запрацює на повну потужність, додасться ще 150 робочих місць. Будуть запущені лінії з виготовлення майонезної продукції та гірчиці, які працюватимуть у дві зміни. А в найближчих планах – виведення на ринок нових позицій під власним брендом.
Джерело: 0352.ua