Новини Лановець та району

Підозрюваний Валерій Василаке розповів, хто саме застрелив патрульного Зарецького

Підозрюваний у нападі на поліцейських Валерій Василаке заявив, що у правоохоронця стріляв його син.

Про це сьогодні, 22 квітня, Валерій Василаке сказав у залі суду, де під час засідання обирали нападникам запобіжний захід нападникам, передає "24 канал".

Вистрілив син. Він подумав, що поліцейський мене застрелив,– заявив підозрюваний.

Зброю нібито вкрав син

Чоловік також розповів, що зброю, яка була в їхній автіці, вкрав син, а продавати її вони не планували. Те, що стріляв саме Віталій, заявив і прокурор під час судового засідання.

Він здійснив мінімум чотири постріли в поліцейського. Після скоєння злочину він викинув в озеро, яке розташоване неподалік будинку, боєприпаси, які вони перевозили, а саме гранати,– сказав він.

Раніше повідомлялось, що підозрюваний планував разом із сином залишити територію України та виїхати до Молдови. Ці слова підтвердив і сам Валерій Василаке.

Нагадаємо, у Гайсинському районі Вінницької області в ніч на 20 квітня двоє чоловіків напали на поліцейських, які зупинили їх авто. Вони відкрили вогонь по правоохоронцях. Унаслідок нападу загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький. Він півтора року служив у секторі реагування патрульної поліції. Його напарник отримав поранення та перебуває в лікарні. Зараз його стан середньо-тяжкий, але стабільний.

21 квітня фігурантів затримали в Одеській області: це батько і син віком 52 і 26 років. Поліцейський, який загинув при виконанні обовʼязків, захищаючи напарника, встиг здійснити постріли та поранити зловмисників.

Джерело: 0352.ua

Останні новини

Це цікаво

Оголошення

Нерухомість

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *